May

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Destekleme Projesi kapsamında düzenlediğimiz bilim fuarımızın açılışını bugün itibariyle gerçekleştirdik. 12 adet alt projeyle sergilenecek olan fuarımızın 2 gün boyunca ziyaretçilere açık olacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye geneli lise öğrencileri arasında düzenlenen umre ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması'nda okulumuz öğrencilerinden 10. sınıf öğrencisi Rabia YAKUT il birincisi olarak umreye gitmeye hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi Programı'nı okulumuzda gerçekleştirdik. Programda şiirler, oratoryo, tiyatro, türkü icrası yer aldı. İlçede yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Programı gerçekleştiren öğrencilerimize ve onları hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ramazan ayı münasebetiyle Mukabele Tilavetlerimiz bugün itibariyle başlamıştır. Ramazan ayı boyunca her gün okul mescidimizde yapılacak olan Mukabele Tilavetlerimiz öğrencilerimiz tarafından okunmaktadır.

Mesleki Tanıtım Günleri kapsamında bugün okulumuzda ilçemizde görev yapan polisleri ağırladık. 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik hazırlanan buluşmada polisler öğrencilerimize polislik mesleğine dair bilgiler verdiler. Polis olma hedefi olan öğrencilerimiz için faydalı bir etkinlik oldu. Konuklarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda bugün 9,10,11 ve 12. sınıflara yönelik okul geneli deneme yapıldı. Okulumuzda gerek kademe bazlı, gerekse TYT-AYT denemeleri düzenli olarak yapılmaktadır.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Bir önceki toplantıda alınan kararlar değerlendirildikten sonra önümüzdeki döneme yönelik planlamalar ve yapılması gereken iş ve işlemler görüşüldü.

Karne öncesi faaliyetler kapsamında ilçemizde bulunan liselerde 12. sınıfta okuyan öğrenciler için tecrübe paylaşım etkinliği düzenlendi. AİÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Faruk Kaya ve AİÇÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Akif Arslan'ın konuk olduğu etkinlikte öğrencilerle bilgi ve deneyimler paylaşıldı. Soru-cevap şeklinde ilerleyen söyleşide öğrenciler kafalarına takılan soruları ilgililere sorma şansı buldular. Konuklarımıza ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Karne öncesi etkinlik haftası kapsamında okulumuzda sınıflar arası münazara yarışması düzenlendi. Katılım sağlayan öğrencilere ve yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı zümresine teşekkür ederiz.

Okulumuzda karne öncesi etkinlik haftası kapsamında kız ve erkek öğrenciler arasında O Ses İmam Hatip ses yarışması düzenlendi. Öğrencilerin katılım sağladığı yarışmada güzel görüntüler ortaya çıktı. Dönem sonu sınavlarını henüz bitiren öğrenciler dönem yorgunluğunu üzerlerinden attılar.

Okulumuz Fizik öğretmenlerinden Tansel GÖNÜLTAŞ’ın öğrencilerimiz ile birlikte yürüttüğü MY DIGITAL CLASS adlı eTwinning projesinde düzenlenen  proje logo ve poster seçim yarışmasında okulumuz öğrencilerinin hazırladığı logo ve poster 1. olmuştur. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Şehit olup ebediyete irtihal eden askerlerimiz için bugün İstiklal Marşı töreni öncesi 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. Şehitlerimizin yakınlarına sabır diliyoruz. Şehitler ölmez, vatan bölünmez!

Okulumuzda düzenlenen "Meslek Tanıtım Günleri" kapsamında Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Burhan Kurt konuğumuz oldu. Üniversiteye hazırlanan 12. sınıf öğrencileriyle buluşan sayın müdürümüz, kendi hayatından örneklerle öğrencileri bilgilendirip motive etti. Buluşma sonrasında öğrencilerden de olumlu dönütler alındı. Sayın müdürümüze bizi kırmayıp davetimize icabet ettikleri için teşekkürlerimizi sunarız.

Okulumuz 12/B sınıfı öğrencilerinden Erkan YAZICI Siyer-i Nebî yarışmasında Ağrı il üçüncüsü olarak dereceye girmiştir. Ödül takdimi Ağrı Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen Mekke’ nin Fethi programında takdim edilmiştir.

Öğrencimizi tebrik ediyoruz.