Ders dışı zamanlar da okuma ve araştırma faaliyetlerinin yapılabilmesi için okul kütüphanemizi ve z kütüphanemizi düzenledik.Öğrencilerin modern çağın gerekleri doğrultusunda, ülke genelinde bilgiye ulaşmada eşit fırsatların oluşturulması amacıyla başlatılan "Zenginleştirilmiş Kütüphane" projesi kapsamında okulumuzda kurulan Z-Kütüphane öğrencilerimiz tarafından aktif bir şekilde kullanılmaktadır.

Okulumuzda sınavlar kelebek sistemiyle yapılmaktadır. Sınav haftamız başlamıştır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ağrı Geneli Anadolu İmam Hatip Liseleri Arası Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışmasında 10/A Sınıfından ZÜBEYİR ÇAĞRI isimli öğrencimiz il üçüncüsü olmuştur.

Okulumuz bilişim öğretmenlerinden Nejla Kal tarafından kodlama semineri verildi.Seminerde;

• Kodlaağrı Projesi
  • Kodlama nedir ?
  • Niçin kodlama ?
  • Neden erken yaşta kodlama ?

konuları ele alınıp bilgi verildi.Öğrencilerde farkındalık oluşturuldu.