May

Bugün mezuniyet programını gerçekleştirdiğimiz son sınıflarımıza bundan sonraki hayatlarında da başarılarının artarak devam etmesi dileğiyle. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.

May

Eleşkirt ilçesi liseler arası yapılan voleybol turnuvasında okulumuz rakiplerini yenerek ilçe birincisi oldu. Emek veren öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz

May

Bugün ilçemizdeki camilerimizde mihrap ve minberlerde öğrencilerimiz vardı. Teşekkürler Gençler

Nis

11. Sınıf kız ve erkek öğrencilerimiz Hitabet ve Mesleki uygulama alanında kendilerini geliştirmek için Kur'an kursu, İlçe camileri ve okulumuz mescidinde Vaizlik Vaizelik ,İmam Hatiplik, ve Müezzinlik alanlarında çeşitli eğitimler alarak uygulama  gerçekleştirdiler.4-6 yaş müftülük Kur'an Kursunu da ziyaret eden öğrencilerimiz minik öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edip onlarla hoş vakitler geçirdiler.

Nis

Pansiyonda kalan öğrencilerimizin ders motivasyonlarını artırmak ve üniversite sınavına hazırlık için çeşitli spor dallarinda turnuvalar düzenleyerek hoş vakit geçirmelerini sağladık.

Nis

Nisan Ayı YÖGEP toplantısı İlçe Şube Müdürü Erol İSEN Başkanlığında İmam Hatip lisesi müdürleri Ve İmam Hatip ortaokulu Müdürleri katılımı ile toplamda 8 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. Türk Eğitim tarihi ve eğitim sisteminin politikaları konusu değerlendirildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Nis

11. sınıf öğrencilerimize okul içerisindeki yaptığımız etkinlikler ve hedef 2023 üniversite kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilerek dershane özel kurs ve açık lise geçiş gibi durumlara karşı gerekli tedbirler alındı.

Nis

MSÜ sınavına hazırlanan öğrencilerimiz rehberlik servisi tarafından gerekli tanıtımlar yapılarak öğrencilerin bilgilendirilmesi yapıldı.

Nis

12. sınıf öğrencilerimizin velileriyle toplantı düzenlenerek deneme analizleri yapıldı.

40 Ayet etkinlikleri kapsamında okulumuz mescidinde Ramazan münasebeti ile Mukabele okumaya başlandı.Hafiz öğrencilerimiz eşliğinde gerçekleşen mukabeleye diğer öğrencilerimiz de yoğun ilgi gösterdi.

İmam Hatip lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu müdürleri ile birlikte toplamda 6 kişinin katılımı ile Mart Ayı YÖGEP toplantısı yapıldı.Toplantıda Modern çağda yeni neslin duygu, düşünce ve davranışlarını anlamakla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

18 Mart Çanakkale Zaferi münasebetiyle okulumuz öğrencileri tarafından kutlama programı yapıldı.

Okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimize İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından hijyen eğitimi verildi.

Ağrı ili anadolu imam hatip liseleri arası gerçekleştirilen "Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması" il finalinde öğrencimiz Yusuf Salih Bolat 1. olmuştur.

Ağrı ili Anadolu İmam Hatip Liseleri arası Genç Sada Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması İl Finali okulumuzda yapıldı. Lise kategorisinde dokuz ortaokul kategorisinde on bir öğrenci yarışmaya katıldı.