AĞRI / ELEŞKİRT - Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Okulumuz 11/A sınıfı öğrencileri sokaklarda yaşayan hayvanları unutmadılar. Harçlıklarından biriktirdikleriyle kedi maması alan öğrencilerimiz mahallemizde bulunan kedileri beslediler. Bu sağduyulu ve vicdanlı hareketlerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Tübitak Van Bölge Koordinatörlüğü tarafından Ağrı'da Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen Tübitak 2204 Proje Yazma Eğitimi'ne okulumuz öğretmenleri katılım gösterdi. 2 gün süren eğitim sonrasında katılımcılara sertifikaları takdim edildi. Düzenlenen kapanış programının ardından eğitimi alan öğretmenler, bu eğitimin kendileri için bir tecrübe olduğunu ve bundan sonra okul adına daha aktif olarak Tübitak proje yarışmalarına katılım göstereceklerini belirttiler.

Ekm

Okulumuz ve Eleşkirt Müftülüğü işbirliğiyle Eleşkirt Merkez Camii'de "Şehit ve Gazilerimiz İçin Mevlid ve Hatim Programı" düzenlendi. Cuma namazı saatinden hemen önce gerçekleşen program öğrenciler, veliler ve halktan büyük beğeni topladı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

T.C. Milli Eğitim Bakanlığımızın son sınıf öğrencilerine yönelik hazırladığı yardımcı kaynaklar öğrencilere ücretsiz olarak dağıtıldı. Üniversiteye hazırlanan öğrencilere her branştan soru bankaları ve deneme kitapları verildi. Ek kaynak bulma sorunu yaşayan öğrenciler böylece hedeflerine daha da odaklandılar. Öğrenci ve velilerden bu konuda olumlu geri dönüşler alındı.

Ekm

Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı ile okulumuzun misafiri olan Kahramanmaraş Türkoğlu Yedi Güzel Adam Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu müdürünü, öğretmen ve öğrencilerini yolcu ettik. Gelen misafirlerimize hediyeleri okul müdürümüz Semih Bayazit tarafından takdim edildi. Misafirlerimiz bu ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirterek teşekkürlerini sundu. Öğrencilerle de ısmarlaşmayı unutmayan ekip dua ve selamlarla yolcu edildi.

Ekm

Okulumuzda afet tahliye tatbikatı tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Tatbikat olacağından öğrencilerin haberinin olmaması ise gerçek yaşam tecrübeleri elde etmelerini sağladı.