Okulumuz 12/B sınıfı öğrencilerinden Erkan YAZICI Siyer-i Nebî yarışmasında Ağrı il üçüncüsü olarak dereceye girmiştir. Ödül takdimi Ağrı Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen Mekke’ nin Fethi programında takdim edilmiştir.

Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Bakanlığımızın ilgili yazısı doğrultusunda okulumuzda bütün sınıflarda öğrencilere sınıf rehber öğretmenleri tarafından Afet Farkındalık Eğitimi verildi.

Okulumuzda Satranç Kulübü danışman öğretmenleri Furkan Şenyurt ve Merve Eker koordinasyonunda satranç turnuvası düzenlendi. Her kademeden öğrencilerin katıldığı turnuvada kazanan 10/C sınıfından Mehmet Yıldız oldu. Bu turnuvayı düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür eder, kazanan öğrencimizi tebrik ederiz.

Öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrenciler tarafından yapılan pano çalışması okulumuzda yerini aldı. "Kudüs bizimdir, Kudüs'e sahip çık!" sloganıyla hazırlanan pano güncel olarak olayların yaşandığı Kudüs bölgesine dikkat çekmek amaçlı hazırlanmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okulumuz koordinatörlüğünde düzenlenen Ağrı ili ilçeler arası Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması'nda okulumuz 10. sınıf öğrencisi Eyüp Taha Kaya yarışma birincisi oldu. Ağrı'da birinci olan öğrencimiz bölge finaline gitmeye hak kazandı. Öğrencimize bölge finalinde başarılar diliyoruz. Programda emeği geçen öğretmen ve idarecilere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İlçemizde düzenlenen Liseler Arası Futsal Turnuvası'nda şampiyon olduk. 2-2 berabere biten maçta penaltılara gidildi. Penaltılar sonucu 3-1 galip geldik. Okul takımımızı ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Fecri Güngör'ü tebrik ediyoruz.

Öğretmenlerimiz ve idarecilerimizden oluşturulan takımlar arasında voleybol maçı yapıldı. Spor ve sosyal amaçlarla yapılan maçta renkli görüntüler ortaya çıktı. Katılım sağlayan öğretmenler bu etkinliği her hafta düzenli olarak yapma niyetinde olduklarını belirttiler.

Çedes Projesi kapsamında okulumuz ve İlçe Müftülüğü işbirliği çerçevesinde İlçe Uzman Vaizi Said Yıldız tarafından öğrencilerimize yönelik yardımseverlik ve merhamet konuları işlendi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından planlanan, Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında gerçekleştirilen Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'na Doğubayazıt ilçesinde katılım sağladık.

Okulumuz son sınıf öğrencileri için Erzurum gezisi düzenlendi. Refakatçi öğretmen ve idareciler eşliğinde Erzurum'a giden ekip şehrin tarihi, kültürel ve sosyal alanlarını gezdiler. Bunun yanı sıra Atatürk Üniversitesi bünyesindeki fakülteleri de gezen öğrenciler üniversite yaşamı hakkında bilgi sahibi oldular. Bu motivasyonla üniversite sınavına daha iyi hazırlanmalarını temenni ediyoruz.

Kas

Okulumuz Fizik öğretmenlerinden Tansel Gönültaş’ın danışmanlığında  gerçekleştirilecek olan Türkiye,Yunanistan,Romanya,Polonya,İspanya ve İtalya ortaklı MY DIGITAL CLASS adlı eTwinning projesi Kasım ayı itibari ile başlamıştır.Tüm ortaklarımıza çalışmalarında başarılar dileriz.

Kas

İlçe müftülüğümüzden okulumuz pansiyonuna ziyarete gelen Mehmet Akif Camii İmam Hatibi ile müftülük personelleri öğrencilerimize namaz ile ilgili sohbet verdiler.  Ardından cemaatle beraber yatsı namazı eda edildi.

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizi Evliya Çelebi Değişim Programı kapsamında kahramanlar ve şairler şehri Kahramanmaraş’a uğurladık.

Kas

Kahramanmaraş Türkoğlu Yedi Güzel Adam AİHL okul müdürü Muharrem Okumuş makamında ziyaret edildi.Ziyaretimiz bizi bir taraftan mutlu ederken bir tarafımız depremin etkilerinden dolayı buruk kaldı.Farklı duyguları yaşadığımız bir gündü.

Kas

Rüzgar ve kedi köpek gibi hayvanların taşımasıyla okul çevresinde biriken çöpleri farkeden ve bundan rahatsız olan bir grup öğrenci mıntıka temizliğine girişti. Sabah dersler başlamadan işe koyulan ekibe görenler de dahil olunca okulumuz bahçesi çabucak tertemiz oldu. Bilinçli öğrencilerimize ve yönlendiren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.