Etiket Sonuçları: sınıf

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, proje kapsamında her gün bir ders saati boyunca hep birlikte kitap okuyor. Birbirleriyle daha çok kaynaşan öğrenciler, bu sayede kitap okuma alışkanlığını da geliştiriyor.

Bu proje ile çocuklarımızı internetten, telefondan ve televizyondan uzaklaştırmayı amaçlıyoruz. Proje kapsamında öğrencilerimize Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve çocuklarımıza kitabı sevdirmek istiyoruz.

Okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle Hz. Muhammed (s.a.v.)'in eğitim anlayışı ve eğitim metotları üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.

Ders dışı zamanlar da okuma ve araştırma faaliyetlerinin yapılabilmesi için okul kütüphanemizi ve z kütüphanemizi düzenledik.Öğrencilerin modern çağın gerekleri doğrultusunda, ülke genelinde bilgiye ulaşmada eşit fırsatların oluşturulması amacıyla başlatılan "Zenginleştirilmiş Kütüphane" projesi kapsamında okulumuzda kurulan Z-Kütüphane öğrencilerimiz tarafından aktif bir şekilde kullanılmaktadır.

10 kız sınıfı ,9 erkek sınıfı olmak üzere  toplam 19 sınıfımız mevcuttur.