Etiket Sonuçları: imam

Ekm

Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı ile okulumuzun misafiri olan Kahramanmaraş Türkoğlu Yedi Güzel Adam Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu müdürünü, öğretmen ve öğrencilerini yolcu ettik. Gelen misafirlerimize hediyeleri okul müdürümüz Semih Bayazit tarafından takdim edildi. Misafirlerimiz bu ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirterek teşekkürlerini sundu. Öğrencilerle de ısmarlaşmayı unutmayan ekip dua ve selamlarla yolcu edildi.

Ekm

Fen Bilimleri, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik alanlarına özel FeTeMM atölyemiz öğrencilerimizin kullanımına açıktır. Atölyemiz tam donanımlı bir atölye olmakla beraber bazı derslerin bu atölyede uygulamalı olarak işlenilmesi öğrencilerimizin konuları daha iyi kavramalarına yardımcı olmaktadır.

Ağu

09.30- 10.00 tüm öğretmenlerimizle birlikte Doç. Dr. Adnan BOYACI'nın Mesleki gelişim programları hakkında EBA'dan yaptığı bilgilendirmeyi dinledik. Ardından saat 10.10- 10.50 tüm öğretmenlerizle birlikte Prof. Dr. Ziya SELÇUK'unaçılış konuşmasını EBA'dan canlı olarak  takip ettik.

11.00- 13.30 tüm öğretmenlerimizle birlikte 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Ders Yılı Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısını gerçekleştirdik.